Ulrika Mohlin: Modet att föra idéer till verklighet

[av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=”]
[av_image src=’http://orebroartcollege.se/wp-content/uploads/2018/04/Mohlavyr-ingentypiskmilitar-profil-v.2.jpg’ attachment=’738′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=’av-hover-grow’ link=” target=” caption=’yes’ font_size=” appearance=’on-hover’ overlay_opacity=’0.5′ overlay_color=’#a00c34′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”]
Ulrika Mohlin – Mohlavyr
[/av_image]
[/av_one_half]

[av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

Jag studerade på Örebro Konstskola åren 2007-2009 och kom dit efter att ha gått en låtskrivarlinje på folkhögskola. Att det fanns möjlighet att studera fri konst i Örebro lockade mig i och med mitt intresse för både musik och konst. Tack vare det fria experimenterandet under utbildningen hittade jag ett sätt att kombinera min musik och konst, något som jag fortsatt göra än idag. Sedan konstskolan har jag förutom att studerat musikproduktion och utbildat mig till folkhögskolelärare, också varit aktiv i mitt eget artistskap under namnet Mohlavyr. 2010 startade jag enskild firma och har sedan dess i kombination med plugg och extrajobb frilansat med min musik, släppt EP:s och album, arrangerat egna konstutställningar och allra senast var jag aktuell med musikteaterföreställningen ”Ingen typisk militär”. En föreställning där min musik och konst varvades med teaterinslag baserade på min farfars liv för att inspirera människor till att det aldrig är försent att lära sig någonting nytt!

Jag är både glad och nöjd att jag tog två år på Örebro Konstskola. Det har utvecklat min kreativitet och gett mig modet att föra idéer till verklighet inom den fria konsten!”

Ulrika Mohlin – Mohlavyr

Se mer på www.mohlavyr.se

[/av_textblock]

[/av_one_half]

Lämna ett svar